Filosofia

Music education factory

A dmusics estem compromesos amb l’educació i la difusió musical dins un projecte de formació interdisciplinari que ofereix un escenari educatiu on poder desenvolupar la vessant artística de les persones. El nostre projecte educatiu va començar l’any 2004 i el principal objectiu es desenvolupar la creativitat en programes on la innovació, la transversalitat i la pedagogia contemporània són importants.

Música, Desenvolupament i Difusió

Els espais dmusics estan oberts i adaptats a qualsevol edat i a la diversitat d’interessos personals i situacions formatives. Els nostres programes responen tant a una formació contínua estructurada com a una més flexible i a la carta. Es també un lloc de trobada per a qualsevol persona que vulgui participar en el nostre laboratori de creació. Un lloc on podràs compartir coneixements, projectes i experiències en relació amb la música.

La nostra Missió es transmetre el coneixement i la passió per la música a tot el col·lectiu d’alumnes, famílies, espectadors i mestres d’una manera activa, relacional i humanista.

Els nostres programes

A dmusics conflueixen quatre espais educatius on podràs participar i interactuar:

EI

Educació musical per a infants de 0 a 6 anys.

dmusics ha estat el creador del programa d’educació per a nens i nenes de 0 a 6 anys, Kiddymusics. Per suposat aquest és el programa que apliquem dins els nostres espais per aquesta franja d’edat.

EM

Escola de Música.

L’escola de música parteix d’un concepte integrador de les músiques, obert als diferents temps culturals i a la fusió dels llenguatges musicals. Amb els nostres programes podràs accedir a l’aprenentatge de la música clàssica o moderna i als seus diversos estils de manera estructurada o lliure.

ET

Escola de Teatre Musical

La formació de l’actor de Teatre Musical ha d’incloure el domini de les tres especialitats bàsiques d’aquest gènere: Interpretació, cant i dansa. Oferim programes de formació professional però també tenim propostes de formació lliure en qualsevol de les especialitats sense oblidar els més joves.

CE

Concerts i Espectacles Educatius

Els nostres Concerts i Espectacles son reconeguts per la seva proximitat, la participació, la qualitat en l’ interpretació i el contingut educatiu, tant per a públic escolar com familiar.

Investigació i Desenvolupament

Tots els nostres activitats es troben en evolució constant. El nostre equip de professionals investiga i posa en pràctica diferents estratègies per tal de millorar l’experiència dels alumnes i els espectadors.