Kiddymusics Embarassades

Enforteix la connexió amb el teu fill a través de la música.

El teu nadó té la capacitat de sentir la música abans de néixer. Els nadons comencen a sentir i respondre als sons dins de l’úter, és per això que en néixer, tenen el sentit de l’oïda ben desenvolupat. Estan molt atents als diferents sons que hi ha al seu voltant, especialment a la veu dels seus pares i mares quan canten!

Quins beneficis aporta el programa Kiddymusics Embarassades?

Kiddymusics dona eines a les mares per comunicar-se amb el seu futur nadó, trobant estones de benestar i relaxació, preparant-se per al part i gaudint de les vivències musicals d’altres maneres.

Gaudir
l’embaràs

Estimular
el futur nadó

Enfortir
el vincle

Concentració,
escolta i participació

Quantitativa

Classes de Kiddymusics Embarassades

L’oferta de curs per embarassades que disposem als centres Kiddymusics és:

E

Kiddymusics Embarassades

Aprendràs a gaudir de l’embaràs i a promoure un clima emocional adient per a la gestació aconseguint una connexió més profunda amb el nadó que està per néixer. Coneixeràs diferents formes de relaxació i descans del cos i de la ment durant la gestació i el treball de part reforçant la confiança en tu mateixa. Augmentaràs l’autocontrol de la percepció del dolor a través de la veu, la respiració i el moviment corporal. Estimularàs el teu futur nadó i fomentaràs la comunicació amb ell.

Per a qui? Dones embarassades i/o parelles en qualsevol setmana de gestació. No cal tenir coneixements musicals previs.
Com? En sessions de 90 minuts setmanals.