Infantil (0 - 6 anys)

dmusics ofereix programes i activitats per a l’educació musical dels infants des dels 0 fins als 6 anys. A dmusics apliquem els programes de Kiddymusics. Un projecte educatiu que té com a objectiu que tots els nens i nenes desenvolupin de manera natural les seves aptituds musicals gràcies als nostres experimentats programes i la col·laboració del seu entorn familiar.

Música i desenvolupament

A dmusics entenem la importància que té la música en la infància, de fet, des del naixement. Els sons que fem, els nostres moviments, els nostres ritmes, aquest són els components bàsics de la música i de l’aprenentatge des de la primera infància. La música és més que instruments i veus. És més que ritme i moviment. La música és una potent eina que pot inspirar, socialitzar, enfortir els llaços familiars i afavorir el desenvolupament cognitiu i motor de cada nen i nena. D’ aquí la importància de desenvolupar des de bén petits les nostres capacitats musicals.

La nostra missió és descobrir les aptituds musicals de cada individu i desenvolupar les seves habilitats formant així persones musicalment educades i artísticament sensibles.

Beneficis del programa Kiddymusics

El programa educatiu Kiddymusics vol incidir en quatre punts bàsics, que alhora són els que el fonamenten. Aquests punts són el que volem que els participants del programa Kiddymusics s’emportin amb ells.

Assolir unes competències bàsiques: Cantar afinats i moure’s amb el ritme apropiat.

Foment de la creativitat: Aprendre a improvisar a través de l’únic llenguatge universal

Creació de l’esperit cooperatiu: Compartir i col·laborar com a base de les relacions

Enfortir el vincle de l’infant amb els pares i mares: Música; emocions i records