Kiddymusics Infants

(de 12 a 36 mesos)

Aprenent a caminar i a parlar a través de la música

Els infants d’edats compreses entre els 12 i els 36 mesos experimenten canvis molt significatius relacionats amb la seva autonomia. Primerament, aprenen a caminar i a coordinar millor els seus moviments, comencen a tenir més autonomia i creix la seva curiositat. Finalment comencen a parlar i se’ls hi obren nous escenaris comunicatius, fet que accelera el seu desenvolupament intel·lectual.

Quins beneficis aporta el programa Kiddymusics Infants?

Des de ben aviat, la música té un enorme poder per ajudar al desenvolupament de l’ infant durant el seu creixement. A més de passar-ho bé, crea connexions cerebrals úniques, reforça la ment, el cos, la integració i les emocions. Millora la parla, el desenvolupament emocional, social, cognitiu, el desenvolupament físic i els seus hàbits d’aprenentatge.

Enfortir
el vincle

Concentració,
escolta i participació

Quantitativa

Concentració,
escolta i participació

Desenvolupament
físic

Cursos Kiddymusics Infants

L’oferta de cursos per infants que disposem als centres Kiddymusics és:

I1

Kiddymusics Infants 1

A més d’incidir en totes les activitat del programa per a nadons, es van afegint noves activitats, amb participació més activa considerant que ja comencen a caminar, amb noves activitat de falda i dansa, moixaines o manipulació d’instruments de petita percussió.

Per a qui? Famílies amb nens o nenes dels 12 als 24 mesos d’edat.
Com? En sessions de 45 minuts setmanals.

I2

Kiddymusics Infants 2

Seguint amb el programa anterior i donat que ja comencen a expressar-se amb la parla, introduirem noves cançons, audicions actives, imaginació i moviment, reconeixement d’instruments i/ o relaxació.

Per a qui? Famílies amb nens o nenes dels 25 als 36 mesos d’edat (amb pares o sense).
Com? En sessions de 45 minuts setmanals.