Kiddymusics Nens Grans

(de 5 a 6 anys)

Petits, però grans músics en potència!

La vida és un aprenentatge continu, encara queda molt per fer, però els nens i nenes ja disposem d’una base excel·lent per fer-ho! A partir dels 5 anys prendran contacte directe amb els instruments d’una manera pràctica a través de la Roda d’instruments, fet que proporcionarà a l’alumne un previ coneixement que li permetrà escollir l’ instrument que més s’adapti a les seves capacitats i preferències.

Quins beneficis aporta el programa Kiddymusics Nens Grans?

El programa Kiddymusics Nens Grans introdueix les bases per a l’alfabetització bàsica de la música a partir del llenguatge musical, els ‘solos’ i conjunts musicals, els balls folklòrics, el desenvolupament vocal i la percussió.

Concentració,
escolta i participació

Quantitativa

Concentració,
escolta i participació

Desenvolupament
físic

Alfabetització

Cursos Kiddymusics Nens Grans

L’oferta de curs per nens grans que disposem als centres Kiddymusics és:

NG1

Kiddymusics Nens Grans 1

Potenciarem la sensibilitat artística i també introduirem conceptes més avançats de música. Continuarem treballant els instruments d’Orff i la seva participació activa en les agrupacions, dictats rítmics i melòdics amb figures de blanca, negra i corxera i ens assegurarem que complim el nostre gran objectiu; que afinin cantant, que sàpiguen portar la pulsació, que sàpiguen llegir ritmes i es moguin amb la pulsació i el ritme apropiat.

Per a qui? Nens o nenes dels 5 als 6 anys.
Com? En sessions de 75 minuts setmanals.