Política de privacitat

Política de Privacitat

Descripció general de la Política de Privacitat de kiddymusics.com

kiddymusics.com (KIDDYMUSICS) es compromet a respectar la seva privacitat. Es general, vostè pot visitar kiddymusics.com (i llocs locals) sense revelar ningun tipus d’informació sobre la seva persona. KIDDYMUSICS i els seus proveïdors d’estadístiques recopilen informació referent als visitants de la nostre web com el nom de domini, número de visitants i temps promig que s’ha invertit  per mesurar l’ús i millorar el contingut dels nostres llocs. Analitzem aquesta informació per a conèixer les tendències i característiques amb la finalitat de que ens ajudi a proporcionar-li el millor servei possible.

Es possible que el nostre espai web proporcioni enllaços a llocs de tercers. A causa que no controlem aquests espais Web, el convidem a repassar les polítiques de privacitat dels mateixos. KIDDYMUSICS no és responsable de les pràctiques de privacitat ni del contingut dels llocs Webs de tercers.

Informació personal

Algunes vegades és possible que sol·licitem informació sobre vostè, com ara el seu nom, e-mail i adreça postal. Quan es sol·liciti informació addicional, intentarem fer-li saber en el moment de la recopilació quina és la finalitat de l’ús d’aquesta informació personal que proporciona, com per exemple, utilitzar-la per a respondre a la seva sol·licitud, participar en algunes promocions, dur a terme una enquesta o permetre l’accés a informació específica. Si signa l’acceptació per a rebre notícies electròniques de KIDDYMUSICS o pertànyer a una llista d’e-mails, cada missatge inclourà instruccions sobre com eliminar el seu nom d’aquesta llista. Respectem el seu dret a escollir si desitja proporcionar-nos dades personals o no. Fem el màxim esforç per a mantenir la precisió de qualsevol informació que ens subministri.

Revelació d’informació

És possible que donem a conèixer o revelem la informació que recopilem dels nostres visitants als empleats y contractistes independents de KIDDYMUSICS, proveïdors d’estadístiques i altres proveïdors de serveis, si això permet a dita entitat realitzar alguna funció empresarial, professional o de suport tècnic per a KIDDYMUSICS. També transferim o donarem a conèixer la informació que recopilem dels nostres visitants al nostre lloc en resposta a un procés judicial i, conforme  ho permetin les lleis aplicables, per a proporcionar informació a les agencies o dependències encarregades del acompliment amb la llei , o en connexió amb una investigació o matèria relacionada amb la seguretat pública. Excepte amb el que s’ha mencionat amb anterioritat, la informació que recopilem dels visitants al nostre lloc no es revelarà a individus o companyies que no estiguin relacionades, o que no  realitzin una funció empresarial, professional, o tècnica relacionada amb KIDDYMUSICS.

Seguretat i qualitat

KIDDYMUSICS es compromet a dur a terme les passes adequades per a protegir la informació d’identificació individual que vostè proporcioni, Vostè pot ajudar a KIDDYMUSICS a actualitzar i mantenir la precisió de qualsevol informació personal proporcionant a KIDDYMUSICS una notificació amb qualsevol canvi en la seva adreça, càrrec, número de telèfon i correu electrònic.

Vigilància o preguntes

KIDDYMUSICS agraeix qualsevol comentari o pregunta sobre aquesta política. Com hem mencionat anteriorment, estem dedicats en protegir la seva privacitat i realitzarem qualsevol esforç raonable per a protegir la seva informació. A causa de la ràpida evolució d’Internet, és possible que actualitzem aquesta política. Totes les revisions es publicaran en aquest lloc.