Teatre musical

Fomació integral per a Teatre Musical

dmusics incorpora el Teatre Musical a les seves propostes en l’àmbit de l’educació i la difusió de la música amb l’objectiu de oferir diversos recorreguts tant per aquelles persones que es volen dedicar professionalment al Teatre Musical com per les que volen conèixer i dominar les tècniques bàsiques d’aquest mon tant engrescador. No ens oblidem dels mes joves que es volen iniciar en un entorn musical tant enriquidor.

El nostre projecte

En la línia de la professionalització dmusics ofereix un programa educatiu per formar actors de Teatre Musical d’una manera integral i basant-nos en el tècnica, el treball i la constància potenciant sempre les qualitats de cada alumne. El nostre objectiu principal és formar-los en tots els àmbits perquè siguin actors cantants i ballarins versàtils capaços d’afrontar el món laboral. El nostre model segueix el model anglosaxó pel que fa a la distribució d’assignatures i la manera d’impartir-les ja que molts dels nostres professors s’han format allà i són cantants, actors i ballarins en actiu.

La preparació pel món laboral ocupa una part molt important dins del nostre programa així com el contacte constant amb el públic i la pràctica d’audicions i càstings.

El seguiment de Vocal Process durant 9 visites a l’escola els prepararà per afrontar tot tipus d’audicions i a defensar qualsevol estil musical o tècnica vocal sempre des d’un personatge i defensant un text. Els nostres alumnes obtenen un certificat de “Musical Theatre Performes” validat per la mateixa organització.

Pels que es volen iniciar en el Teatre Musical dmusics ofereix un programa educatiu tan per nens, com per joves i adults potenciant la tècnica i afavorint les qualitats de cadascun dels alumnes. S’introdueix a l’alumne a les tres disciplines d’aquest gènere i potenciem el fet d’haver-les de combinar constantment entre elles. Així doncs l’alumne podrà defensar cançons amb seguretat tècnica i alhora explicar una història al públic o ballar una coreografia.

L’equip humà

Els nostres programes d’estudis està consensuat per tots els professors/es amb l’experiència, la professionalitat, el dinamisme, el rigor tècnic, que requereix l’ensenyament del Teatre Musical, tot plegat conduït amb il·lusió, dins un ambient estimulant, lúdic i flexible.

Els nostres espais

Per donar suport a la formació de Teatre Musical l’escola compta amb unes instal·lacions innovadores en quan al format i al disseny. Disposa d’aules insonoritzades, climatitzades, sala d’audicions, sala de gravació, espai d’atenció al client, espai d’acollida d’alumnes així com de les esperes dels mateixos entre classe i classe equipades amb ordinadors i material audiovisual.