Formació professional

(a partir dels 16 anys)

Estudia per aconseguir el teu somni!

La formació d’actor de teatre musical a dmusics és una formació integral de quatre anys que vol formar alumnes que es converteixin en actors/cantants amb una bona base de dansa capaços de defensar qualsevol gènere teatral o musical englobat dins del Teatre Musical. La formació de l’actor de Teatre Musical ha d’incloure el domini de les tres especialitats bàsiques d’aquest gènere: Interpretació, cant i dansa; com també el coneixement cultural de la història de les arts escèniques. És per això que en aquest pla d’estudis que oferim inclou assignatures de totes aquestes branques per bé que la part musical i interpretativa hi tenen un lloc diferent.

En que consisteix la Formació Professional de dmusics?

A dmusics pots escollir entre tres recorreguts de Formació Professional per a Intèrprets de Teatre Musical:

I

Recorregut Integral

La nostra Formació Integral té una duració de 4 anys amb 5 hores diàries d’activitat en les diferents assignatures. Els tres primers anys són anys tècnics de formació i el quart any es dedica a la creació del taller de final de carrera dels alumnes.

E

Recorregut per especialitat

Aquesta és l’opció per a tots aquells que o bé no puguin o no estiguin interessats en seguir el curs integral, o bé per aquells que vulguin reforçar una de les especialitats del Teatre Musical; Interpretació, Cant, Dansa i Música.

P

Recorregut Personalitzat

En aquest recorregut pots escollir les assignatures de manera lliure i decidir, juntament amb l’equip docent i en funció del teu interès, de la teva disponibilitat i del teu nivell, les matèries i els horaris.

Per accedir a qualsevol dels recorreguts es imprescindible superar les proves d’accés. També tens la possibilitat d’accedir directament a qualsevol curs de nivell superior a través d’unes proves d’accés especifiques.

Quina titulació obtindré?

1.

Titulació interna de dmusics per una formació completada amb Teatre Musical.

2.

Titulació per una formació completada validada per Vocal Process amb el concepte de Musical Theatre Performer. (Vocal Process és la organització independent Britànica que examina i titula els nostres alumnes)

3.

Possibles exàmens de cant i música amb la ABSRM

La nostra formació:

L’estructura del nostres programes de Formació segueixen el model anglo-saxó pel que fa al repartiment d’assignatures i la manera d’impartir-les. Els països anglo-saxons fa molts més anys que nosaltres que es dediquen a formar actors de Teatre Musical per la seva llarga tradició.

Tots els nostres professors són músics, cantants, actors i ballarins en actiu i amb una llarga experiència en el camp docent.
L’equip de professors ha dissenyat una estructura en comú. Moltes assignatures tenen una aplicació directe en altres i fins i tot hi ha assignatures amb més d’un professor (pianista/actor, dansa/cant, etc.) Això fa que l’alumne entengui que les diferents disciplines han d’estar sempre amb relació.

Si vols aprofundir en la nostra proposta de Formació Professional fes clic aquí i descarrega el dossier Explicatiu.